Foto: Getty Images
Serie A

Andreas Skov Olsen får gambiansk konkurrence om spilletiden

Bolognas danske offensivspiller Andras Skov Olsen skal formentlig slås lidt ekstra for spilletiden i sin italienske klub nu.

I sommer skifted den unge dansker offensivspiller Andreas Skov Olsen til den italienske Serie A-klub Bologna, og nu har samme klub igen forstærket sig med en ung spiller i form af 21-årige Musa Barrow.

Det oplyser klubben på sin officielle hjemmeside.

I løbet af denne uge havde gambianske Barrow sit lægetjek med klubben i løbet af ugen, og derfor så det ud til, at offensivspillerens tid i Atalanta var ved at være et overstået kapitel - og nu er han skiftet til Bologna.

Læs også:Medie: FC Nordsjælland-profil rykker til tysk bundklub

Her er det i første omgang på en 18-måneder lang lejeaftale, hvor der er indbygget en købsoption på omkring 100 millioner kroner plus 45 millioner kroner i bonusser, som altså kan blive aktiveret i februar 2021.

Læs også:Kjær: AC Milan har været min drøm i mange år

Bologna har desuden præsenteret deres nye spiller med en sjov video, hvor man også ser Riccardo Orsolini, Gabriele Corbo samt cheftræner Sinisa Mihajlovic.

Andreas Skov Olsen har indtil videre spillet 13 kampe med ét mål til følge i Serie A i denne sæson for Bologna, og nu får han altså mere konkurrence.

Læs også:Torino-chef raser over Verdi: Han bliver bænket og får bøder

Læs også:Skov Olsen: Man skal forsvare mere i Italien

Læs også:Mere spilletid til Skov Olsen? Bologna-profil på blokken i storklubber