Serie A

Fiorentina: Martin J. må vente til februar

Den italienske storklub holder både Martin Jørgensen og Per Krøldrup på pinebænken. Klubben ønsker ikke at diskutere sommerens kontraktudløb, før efter dette transfervindue er lukket.

Martin Jørgensen og Per Krøldrup har kontraktudløb i Fiorentina til sommer, og de danske landsholdsspillere kan derfor frit forhandle med andre klubber. Jørgensen har gennem de sidste uger sagt, at han agter at finde en løsning i løbet af januar, og AGF har lynhurtigt meldt deres interesse. Men står det til danskernes italienske klub, bliver der ikke forhandlet med spillere, vis kontrakt udløber til sommer, før januars stressende transfervindue er ovre.

- Situationen lige nu er, at vi har kampe hver tredje dag, og frem til slutningen af januar, hvor transfervinduet lukker, er det ikke let ,også fordi markedet er meget lukket. Derfor har vi fokus på januar og ikke på det, der sker til sommer. Det er nok først i begyndelsen af februar, vi begynder at se fremad, og der vil klubben komme med sit officielle syn på spillerne, siger en pressemand i klubben til tipsbladet.dk.

Martin Jørgensen siger i dag til B.T., at han agter at få en snak med klubben har i januar, for at få klarhed over spilletid og situationen frem mod VM.