Inter vandt 'Derby della Madonnina'

Inter besejrede bysbørnene fra AC Milan i aftenens Milano-derby på mål af Diego Milito og Goran Pandev. Wesley Sneijder og Lucio så rødt.

Der var meget mere end tre point på spil, da Inter og AC Milan tordnede sammen her til aften, og i sidste evne var det Inter-spillerne, der kunne glæde sig over sejren og håneretten.

Inters Diego Milito gav sine holdkammerater og hjemmeholdets tilskuere en drømmestart, da han bragte sit hold foran efter ti minutters spil.

Men selvom Inter havde fået en god start, så så det pludselig ikke så godt ud for hjemmeholdet, da Wesley Sneijder modtog direkte rødt kort for utilbørlig opførsel.

Med en mand i overtal skulle man tro, at Milan-spillerne ville blive farligere, men det skete ikke i første halvleg, og så kunne Inter-spillerne gå til pause med en føring på 1-0.

I anden halvleg var Milan-spillerne klart mest i boldbesiddelse, men det var Goran Pandev der fik anden halvlegs første store chance, men han måtte se sit skud blive afvist af stolpen. Det tog han dog revanche for et par minutter senere, da han scorede direkte på frispark.

I kampens overtid tog Inters Lucio hånden til hjælp i feltet. Det kostede ham et rødt kort, men AC Milans Ronaldinho brændte straffesparket, og så måtte han og sine holdkammerater se ærkerivalerne fra Inter løbe med sejren på 2-0.

Med sejren udbygger Inter føringen i Serie A, så klubben nu har ni point ned til netop AC Milan på andenpladsen. AC Milan har dog spillet en kamp færre.