Milan på mesterkurs efter sejr

AC Milan vandt lørdag aften over Sampdoria, og da Inter samtidigt tabte til Parma, ligner Milan nye italienske mestre.

AC Milan er godt på vej mod klubbens første italienske mesterskab siden 2004.

Det er status i Serie A efter at de AC Milan lørdag vandt 3-0 over Sampdoria, og da Inter samtidigt tabte til Parma, har Milan nu et forspring på ni point til lokalrivalerne.

Rutinerede Clarence Seedorf bragte Milan foran med 1-0 efter 20 minutter, og den stilling holdt til pausen. I anden halvleg gjorde Antonio Cassano det til 2-0 i 54. minut, inden Robinho afgjorde kampen med sit mål til 3-0 i det 61. minut.

Dermed forsvarer Milan sin førsteplads, mens Inter efterhånden må indse, at det bliver svært at indhente lokalrivalerne. Sebastian Giovinco  og Amauri scorede de to mål i Parmas 2-0-sejr over Inter.

AC Milans nærmeste forfølger er Napoli, der søndag møder Udinese.