Serie A

Sampdoria i rørstrømsk fan-appel

I Blucerchiati indleder overlevelseskampen i Serie A med en våd, nøgen anfører-overkrop og sentimental strygermusik i en video tilegnet fansene.

I sommer spillede Sampdoria Champions League-kvalifikation. Så forsvandt Antonio Cassano og Giampaolo Pazzini, træner Domenico Di Carlo blev fyret, og nu handler det kun om overlevelse for den vingeskudte klub, der ligger nummer 15 i Serie A, to point over nedrykningsstregen.

Sampdoria appellerer nu i en sentimental reklame-video til sine fans om at støtte 110 procent op om holdet, der ikke har vundet i de seneste syv kampe. Videoen indledes med billeder af anfører Angelo Palombo, der står med sin tatoverede overkrop under bruseren i omklædningsrummet, mens man i en

voice over

hører hans stemme sige:

- Jeg tror, vi er nået til et punkt, hvor vi skal forstå, at bunden er tæt på. Og at det vil være bedst, at vi ikke ender med at røre den.

Strygermusik skyller ind over billederne, mens klubpræsident Garrone siger, at publikum skal være holdets 12. mand, og at fans og spillere sammen skal kæmpe som løver for at undgå nedrykningen.

- Jeg vil kæmpe for vores overlevelse, og jeg ved, at jeg ikke kommer til at kæmpe alene, siger det unge midtbanetalent Andrea Poli i videoen, igen direkte henvendt til fansene.

Attilio Lombardo, der var med i de gyldne år i starten af 1990erne og siden sluttede karrieren i Sampdoria efter ophold i Juventus, Crystal Palace og Lazio, siger til lokalavisen

Il Secolo XIX

, at han håber, videoen kan være med til at gøre forskellen for Sampdoria.

- At appellere direkte til fansene på den måde er noget meget særligt. Sampdorias fans har aldrig ladt holdet i stikken, for det er en intelligent fangruppe. Det vil også lykkes dem at forstå denne situation.

Se videoen her

Læs hele historien om Sampdorias krise i

Tipsbladet Indsigt

, på gaden nu, eller i

Tipsbladets E-avis

.