Serie A

Skadesproblemer inden Milano-derby

På søndag mødes nummer et og to i Italien, men udover at være en topkamp er det samtidig arvefjendeopgøret mellem Inter og Milan og ingen af holdene er 100% klar.

Det kan meget nemt blive det italienske mesterskab, Scudettoen, der afgøres, når Nerazurri tager imod Roseneri i weekendens derby. Milan er kun seks point efter bysbørnene fra Inter, som har spillet en kamp mere.

Med en sejr i søndagens opgør og en sejr i den udsatte kamp kan AC Milan indhente de seneste fire års mestre og AC Milan er i den grad i storform. Specielt Ronaldinho er genopstået og har sammen med holdet spillet det bedste fodbold i det nye år.

Klubben må dog undvære flere vigtige spillere, da både Alessandro Nesta, Pato og Gianluca Zambrotta alle er ude med skader, henholdvis i ryggen, i låret og smerter i læggen.

Inter må også se bort fra en vigtig trio. Thiago Motta, der debuterede med en brandkamp mod netop Milan, Dejan Stankovic og Sulley Muntari er alle yderst tvivlsomme til topkampen, hvor Milan har revanche til gode efter de tabte hele 4-0 i det omvendte opgør.