Serie A

Troldmand sætter Italien over Tyskland

Brasilianske Diego har været i begge lande, men selvom Serie A er bedre, er der ikke kun roser til støvlelandet.

Juventus har haft en svingende halvsæson indtil nu. Klubben startede godt, men tabte pusten hen over efteråret. Sejren over Inter den 5. december så ud til at være vendepunktet.

Forløsningen kom ikke til udtryk i de efterfølgende kampe og 3-0 nederlaget til Milan i weekenden, satte en tyk streg under, at der er et godt stykke vej op til første- og andenpladsen for Den gamle Dame, som i sommer hentede Werder Bremens lille teknikker, Diego Ribas da Cunha.

- To hold har imponeret mig mere end nogen andre: Milan og Inter. Rossoneri har det skarpeste hold i øjeblikket, så lige nu er det Milan der bekymrer mig mest, siger Diego til La Gazzetta dello Sport.

- I forhold til i Tyskland er de små hold mere organiseret og de store hold skal arbejde lige så hårdt for at vinde. Selv de små hold spiller noget fremragende fodbold hernede. Det er derfor Serie A er sådan en stærk liga, ligesom jeg regnede med, men uanset hvad, så er Juventus et kæmpe hold med en masse talent og kan gøre det bedre end de har gjort indtil nu, fortsætter den 24-årige brasilianer, der har spillet 23 landskampe for sit hjemland

Det har dog ikke kun været en positiv oplevelse at komme en af de mest traditionsrige liga i Europa. Banerne er i forfærdelig stand.

- De baner vi spiller på i Italien er i en dårlig forfatning. De er ikke nemme at spille på og endnu vigtigere, så er de farlige. Det er ikke en fordel for de teknisk gode hold og det er en skam, slutter Diego, der kan glæde sig over, at den italienske landsholdsmålmand Buffon er tilbage.