• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AaB-boss bekræfter: To profiler søger væk

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sportschef Inge André Olsen arbejder for at forlænge kontrakten med både Jacob Rinne og Rasmus Thelander, selv om begge har indikeret, at de søger væk fra Danmark.

Af Anders Dehn

Inge André Olsen har en svær opgave foran sig. Han vil gerne forlænge med to af AaB's profiler, men begge spilleres kontrakter udløber til sommer, og begge har offentligt sagt, at de har ambitioner om at komme til en større klub.

Det slog både Jacob Rinne og Rasmus Thelander fast i sidste uge. Som førstnævnte sagde:

- Når vi går på vinterpause, bliver jeg nødt til at kigge på, hvad der er af muligheder, for jeg vil selvfølgelig videre. Sådan er det.

- Så skal det lige være det rigtige hold, og alt omkring skal passe med familie, men lige nu tager jeg det, som det kommer, og så må vi som sagt se, hvad der sker, når vi går på vinterferie.

AaB's sportschef har dog ikke opgivet at overtale Rinne og Thelander til at underskrive nye aftaler med klubben. Men han ved, at det bliver svært.

- Begge spillere har jo sagt, at de ønsker at kigge ud af Danmark, og at de ser en mulighed i udlandet. Vi er en klub, som også skal udvikle spillere og få dem videre til et nyt sted. Det har vi forsøgt på og arbejdet med i et år, siger han i et interview med TV3 Sport.

- Men hvis du spørger mig, om jeg vil skrive kontrakt med de to spillere eller ej, så vil vi gerne skrive kontrakt med dem. Det taler vi med agenterne om. Men vi skal også have respekt for, at hvis der kommer så store klubber, at spillerne vil skifte, så har de en mulighed for det til sommer, for så udløber den aftale, vi har. 

Se hele interviewet i videoen i toppen af denne artikel.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020