Video : Tipsbladet
Superliga

AaB vender tomlen ned til Oliver Drost

AaB tilbyder ikke Oliver Drost en kontrakt. Den tidligere AC Horsens-angriber formåede ikke at overbevise nordjyderne.

Oliver Drost spillede torsdag 45 minutter for AaB i en reserveholdskamp mod Hobro IK, og det bliver den eneste optræden, den tidligere AC Horsens-angriber får i en bolsjestribet AaB-trøje.

Nordjyderne har fredag fældet dom over den klubløse angriber, og det bliver altså ikke AaB, der hjælper Oliver Drost ud af arbejdsløshedskøen. 

Læs også:Lumb vil styrke forsvaret: Vi skulle nødigt komme derhen, hvor Silkeborg er

- Vi kommer ikke til at gøre yderligere i forhold til Oliver. Vi har set, at han er en superdygtig angriber, der sagtens kan spille i Superligaen, men udfordringen er, at han profilmæssigt ligner nogle af de spillere, vi har i forvejen, og derfor vil vi selvfølgelig foretrække at spille med dem, siger sportsdirektør Allan Gaarde til Nordjyske

AaB føler sig lige lovligt tyndt besatte i angrebet, hvor det kun er Tom van Weert og Mikkel Kaufmann, der kan indtage rollen som spidsangriber, og førstnævnte er ude på ubestemt tid med en hjernerystelse. Det efterlader et stort ansvar hos Mikkel Kaufmann og også for stort.

Læs også:Stort overblik: Brøndby giver klart flest Superliga-minutter til udlændinge

Men løsningen blev altså ikke Oliver Drost, der for et par uger siden også fik et nej fra den hollandske klub Fortuna Sittard.

Oliver Drost har spillet 39 Superliga-kampe for AC Horsens og scoret seks mål. 

Læs også:Conboy snydt og bedraget for millioner: Det er frygteligt for ham

Læs også:Anonym Oliver Drost hevet ud i pausen i sin AaB-eksamen

Læs også:FC København-komet med på anset talentliste