Superliga

Aabech: Ser ingen fremtid i Randers

Kim Aabech indrømmer, at han har lavet en aftale med Randers, men han tror og håber ikke, at skiftet nogensinde bliver til noget.

Lyngby-angriberen Kim Aabech kommer aldrig til at spille for Randers FC. Det regner han i hvert fald ikke selv med, selv om han indrømmer, at han har lavet en kontrakt med den jyske klub.

- Vi har lavet en aftale, men den tror jeg bliver annulleret, fordi det ikke ser ud til, at Randers FC har fulgt reglementet, siger Lyngby-profilen til

Randers Amtsavis.

Det reglement Randers har brudt er at kontakte Aabech, mens han stadig havde mere end et halvt år tibage af sin kontrakt i Lyngby. For nylig kom det så desuden frem, at Randers havde sendt en kontrakt mellem Lyngby og Kim Aabech rundt til samtlige Superliga-klubber. Det blev Aabech fortørnet over, og han håber derfor, at han slipper for at skulle over og starte på den treårige aftale, han har lavet med kronjyderne.

- Lige nu ser jeg ikke nogen fremtid i Randers. Der er blevet slæbt nogle ting ind i den her sag og sagt nogle ting, som har pisset mig af. For eksempel synes jeg, at Randers FC gik over grænsen, da de sendte fortrolige papirer omkring min kontrakt ud til samtlige Superliga-klubber, siger Aabech.

Dermed ser det ud til, at Lyngby måske kan få lov at beholde deres absolut farligste angrebskort. Men det skal de nok ikke begynde at glæde sig over for tidligt. For i Lyngby gider Aabech heller ikke at spille.

- Mit primære mål er stadig at komme væk fra Lyngby. Nu bliver det nok ikke Randers FC, men forhåbentlig en klub på et endnu højere niveau. Om det bliver i Danmark eller i udlandet, ved jeg ikke endnu, siger han.

Lyngby kan i øvrigt få deres helt egne problemer.

Ekstra Bladet

skriver i dag, at der er ikke bare én men to tillægskontrakter til Kim Aabechs oprindelige kontrakt. Avisen skriver, at den ene mangler DBU-stemplet, der gør aftalen lovlig.