Superliga Oliver Okstrøm

Ændringer på vej: Trækker op til systemskift

Foto: Getty Images

Superliga-klubben kan komme til at se ret anderledes ud, når forårssæsonen begynder.

Af Oliver Okstrøm

Vejle kan se frem til et forår, hvor der kun vil være overlevelse på programmet, og de har nu planer om at skifte spilsystem, så de ikke længere skal have tre midtstoppere.

Det skyldes tilgangen af Raul Albintose, fortæller VB-cheftræner Peter Sørensen i et interview med Vejle Amts Folkeblad.

- Vi kan bedre indrette spillet efter det, vi gerne vil, og offensivt giver det os flere muligheder. Vi kan for eksempel spille 4-4-2 med to angribere og to 8’ere, eller vi kan spille 4-2-3-1 med to fløje og en 10’er bag vores angriber, lyder det fra Vejle-træneren.

Tidligere har man også spillet med en 6'er med Saied Ezatolahi. Men da han nu er væk og Ebenezer Ofori i stedet er kommet, så er der mulighed for, at man ikke længere skal bruge den position.

Alt i alt vil det ifølge Peter Sørensen give mere fleksibilitet på holdet, som var noget, han savnede i efteråret.

Derfor er det heller ikke udelukket, at de kommer til at gå tilbage til et tremandsforsvar, hvis det er det, der er behov for.

Sørensen har også tidligere fortalt om de spillere, som har forladt klubben, var nogle, som han ville af med. Læs mere om det her.