Video : Tipsbladet
Superliga

AGF forlænger med talentfuld midtbanemand

AGF har forlænget kontrakten med den talentfulde midtbanespiller Albert Grænbæk Erlykke.

AGF ruster sig til fremtiden og har forlænget kontrakten med den 18-årige midtbanespiller Albert Grønbæk Erlykke, der fra den kommende sæson skal indgå på fuldtid i AGF's Superliga-trup.

Albert Grønbæk Erlykke har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2024.

Læs også:Efter tre operationer: Jesper Lange stopper karrieren

- Albert har et stort potentiale og har været igennem en rivende udvikling siden han kom til AGF. Han er hurtig på fødderne og sparker godt til bolden med begge ben. Og så er han en hårdtarbejdende ung mand, der er modig i duellerne og generel en hårdfør spiller. Så vi glæder os til at se ham på fuld tid til sommer, når han har gjort sin skoletid færdig på en god måde, siger sportschef i AGF Peter Christiansen til klubbens hjemmeside.

Den unge AGF-spiller glæder sig over kontraktforlængelsen og til at smage på Superligaen fra den kommende sæson.

Læs også:Riddersholm om genforening: Kanstrup har det, vi har brug for

- Jeg er glad og stolt over, at AGF har valgt at skrive kontrakt med mig og belønne mig for mit hårde arbejde - det er en barndomsdrøm, der går i opfyldelse. Siden jeg kom til klubben, har jeg udviklet mig rigtig meget, og nu gælder det bare om at blive ved med at klø på, siger Albert Grønbæk Erlykke.

Midtbanespilleren har allerede fået sin debut på AGF's bedste mandskab. Den fik han i pokalkampen mod Marstal/Rise IF tilbage i slutningen af september. Albert Grønbæk Erlykke har også optrådt på det danske U18- og U19-landshold.

I april sidste år blev Albert Grønbæk Erlykke belønnet med Martin Jørgensens Talentpris, der tildeles til en ungdomsspiller, en træner eller et hold, som er en god ambassadør for AGF's talentudvikling, og som ved hjælp af hårdt, målrettet og vedholdende arbejde opnår resultater og viser vejen for andre.

Læs også:Kulturbærer tilbage i SønderjyskE: Jeg er den samme, men med et ekstra lag

Læs også:Medier: Bundu på ønskelisten i tyrkisk klub

Læs også:Silkeborg vil ikke sælge ombejlet profil