Foto: Getty Images
Superliga

AGF-keeper erkender skænderi til træning: Det var ikke så godt

Bølgerne er gået højt mellem Aleksandar Jovanovic og AGF's trænerstab til træning, skriver Århus Stiftstidende.

På transfervinduets sidste dag smed AGF noget af en bombe, da de hentede den serbiske målmand Aleksandar Jovanovic på en lejeaftale fra spanske Huesca.

Jovanovic var også i AGF fra 2016 til 2018, hvor han var en stor profil, men denne gang har han ikke kunnet sikre rollen som førstevalg, og i Superligaen har han ikke været med i de seneste tre spillerunde. Det skyldtes først en knæskade, men mod Brøndby IF i den forgangne runde var Jovanovic droppet. Han er nemlig helt klart, forsikrer han overfor Århus Stiftstidende.

Læs også:Superligaens bedste: AaB indhenter Brøndby

Og perioden uden spilletid har ikke glædet den serbiske keeper.

Ifølge Århus Stiftstidende er bølgerne således gået højt mellem Aleksandar Jovanovic og cheftræner David Nielsen og målmandstræner Nikolai Pold. Målmanden selv bekræfter også, at der har været en episode:

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 17. runde

- Det kan jeg ikke sige så meget om. Ja, der har været en episode med mig og målmandstræneren og cheftræneren, og det var ikke så godt. Sket er sket. Det kan jeg ikke lave om på nu, så jeg ved ikke, om jeg kommer i spil til den næste kamp eller de to derefter. Men jeg træner 100 procent hver dag, og så håber jeg da, at jeg kan komme i betragtning igen, siger Jovanovic til avisen.

Avisen har også talt med cheftræner David Nielsen, der dog nedtoner episoden og kalder det udramatisk.

26-årige Aleksandar Jovanovic har formentlig spillet sin sidste AGF-kamp. Der venter tre Superliga-kampe, før keeperen skal tilbage til Huesca ved årsskiftet, og svenske William Eskelinen ligner i øjeblikket førstevalget i AGF.

Læs også:Afstemning: Hvem er den bedste dommer i Superligaen?

Læs også:Syv skarpe til Superligaen: Dobbelt op på mål af indskiftere