Superliga

AGF: Lumb og Duncan er interessante

AGF's sportschef Brian Steen Nielsen vil ikke lukke døren for et comeback til to tidligere AGF-kæmper.

Det er kun en håndfuld dage siden, at AGF sikrede sig oprykningen til Superligaen. Men klubben er for alvor også kommet tilbage i superligaen, når det kommer til transferrygter omkring nye spillere.

En af de hotteste spillere i Superligaen lige nu er Morten 'Duncan' Rasmussen, der scorer mål på stribe som lejesvend i AaB. Kontrakten med nordjyderne løber sæsonen ud, og angriberen er stadig bundet af Celtic-kontrakten, der løber endnu to år. Angriberen er en af flere angribere, der er nævnt som mulig i AGF-trøjen i næste sæson.

Morten 'Duncan' Rasmussen var på NRGi Park i Århus, da AGF-oprykningen til Superligaen blev en realitet. Det samme var en anden tidligere AGF'er med en uafklaret fremtid - nemlig Michael Lumb, der også er på lejekontrakt i AaB men er bundet til russiske Zenit.

Zenits sportsdirektør afslørede overfor tipsbladet.dk onsdag, at den russiske storklub satser på at leje den danske venstre back ud som minimum resten af året, hvilket rejser spørgsmålet om, hvor karrieren fortsætter efter lejeopholdet i Aalborg.

LÆS OGSÅ: Zenit: Lumb skal lejes ud igen

Men hvordan stiller AGF sig i forhold til de to tidligere spillere, og er der overhovedet råd til dem?

- Der bliver hele tiden fokuseret på, hvor dyre de forskellige spillere er, men der er jo ikke reelt nogen, der kender til deres pris. I det her tilfælde har vi at gøre med to spillere, der skal have gjort deres sæson færdig i AaB, og siden må deres klubber afgøre, hvad der så skal ske, siger AGF-sportschef Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

- Jeg vil ikke gå i detaljer om konkrete spillere men bare slå fast, at alle kvalitetsspillere er interessante for AGF, lyder det fra sportschefen.

AGF-chefen lægger dog ikke skjul på, at der skal forstærkninger til for at stå godt rustet til Superligaen, hvor målsætningen for den første sæson handler om at forblive i rækken.

- En af mine opgaver er hele tiden at holde mig opdateret på en række spillere, og hvilke muligheder der er for at agere. Det gør jeg løbende, men derfra til at noget bliver konkret, er der et godt stykke vej.

LÆS OGSÅ: Lumb sparker fremtiden til hjørne

- Vi føler, at vi er udmærket besat på alle pladser, men der er alligevel steder på banen, hvor det er mere oplagt at lede efter forstærkninger end på andre, siger Brian Steen Nielsen.

AGF har fem kampe tilbage i 1. division, inden der er dømt sommerferie og siden forberedelse på at komme tilbage i den bedste danske række.