Superliga

Akharraz: Et stort øjeblik

20-årige Osama Akharraz fik i aftes debut i Superligaen, da han blev skiftet ind i stedet for Anders Randrup.

Da Osama Akharraz fik debut på Brøndbys førstehold i en pokalkamp mod Holstebro i oktober 2008, var det med løfter om en lys fremtid for det dengang bare 17-årige talent.

Men Akharraz måtte vente godt toethalvt år på sin næste optræden. Den kom i går, da han fik den sidste halve time i Brøndbys Superliga-kamp mod AaB.

- Det var fantastisk at løbe ind på Brøndby Stadion til en Superligakamp. Det har jeg drømt om i meget lang tid og i mange år. Det var et stort øjeblik i går, som jeg vil huske fremover. Jeg synes personligt, at det gik godt for mig. Selvfølgelig er tempoet skruet op, når man kommer ind i så intens en kamp, men jeg fandt rytmen i spillet og synes, at jeg får lavet nogle gode ting, så jeg er tilfreds på den front, siger Osama Akharraz til Brøndbys hjemmeside.

Brøndby tabte som bekendt kampen med 2-1, og de har nu kun fået seks point i forårets hidtidige seks runder. Superliga-debutanten ærgrer sig da også over nederlaget til Superligaens bundprop.

- Desværre taber vi kampen, og så er alt andet lidt ligegyldigt. Vi får ikke skabt nok chancer, og AaB kommer foran, står godt på banen, og så bliver det svært at komme igennem, siger Akharraz.

I vinter var der snak om, at Osama Akharraz skulle lejes ud for at få mere spilletid på er højere niveau end reserveholdsligaen. Det blev imidlertid ikke til noget, da Brøndby ønskede at holde ham i truppen. Akharraz har kontrakt i Brøndby for resten af 2011.