Superliga

Alle sjusker med feriepenge - på nær FCK

Spillerforeningens direktør Mads Øland erklærer, at FC København er den eneste klub, der ikke har svært ved at udbetale feriepenge.

Den store feriepngesag har i dag rullet med fornyet styrke, efter Ekstra Bladet erfarede, at 57 spillere har et tilgodehavende i Brøndby på samlet set 27,5 millioner kroner i manglende udbetalinger af feriepenge af sign-on-fees og bonusser.

Brøndby er dog langt fra den eneste klub, der glemmer at udbetale feriepengene. I følge Spillerforeningens direktør Mads Øland er alle klubber i divisionerne sløve til det med feriepengene - på nær én klub.

- Den eneste klub, hvor vi ikke har fundet andet end slåfejl i en lønafregning, er FC København. Der kan godt være enkelte andre, men vi har konstateret ved stikprøver, at der er fejl i rigtig mange klubber, siger Mads Øland til sporten.tv2.dk.

I første omgang har Spillerforeningen givet sig i kast med en sag mod Brøndby, men der kan være flere sager på vej efterfølgende.

- Brøndby er den første klub, som vi er nået til bunds i vores beregninger med. Om det er den største sag, ved jeg ikke endnu. I de klubber, hvor man har haft store 'sign-on-fees' og bonusser igennem årene, der er kravet også stort i kroner og ører, siger Spillerforeningens direktør videre.

LÆS OGSÅ: - Reglerne for feriepenge er klare