Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Amerikansk klub var ude efter Bundu: AGF krævede stor sum

Superliga-klubben AGF solgte denne sommer Jens Stage til FC København, og der var også mulighed for at sælge endnu en spiller. Det var dog ikke så interessant for AGF.

De ligger nummer tre i Superligaen efter fem sejre i træk, og der blæser generelt mange positive vinde i Aarhus og hos AGF, der efter en svær start fandt melodien.

Og det er sket i en sæson, hvor klubben ellers lavede et rekordsalg var at sende Jens Stage til FC København i en stor milliontransfer, og faktisk var der også muligheder for at sælge endnu en spiller.

Læs også:AGF-træners kontrakt løber snart ud: Min hjerne er slet ikke derhenne

Det er B.T., der fortæller, at der var bud fra USA på AGF-profilen Mustapha Bundu. Buddet var godt, men slet ikke godt nok, da de i Aarhus-klubben mener, at et salg af Mustapha Bundu kan overgå Jens Stage-salget, når Bundu en dag bliver solgt.

Manden fra Sierre Leone har også øget sin værdi efterfølgende - det gjorde han blandt andet med et imponerende hattrick, da AGF vandt med 3-0 over AaB.

Læs også:AGF-helt taknemmelig over hattick-scoring

Bundu, 22 år, kan både spille på kanten og i angrebet. Han har kontrakt med David Nielsens mandskab frem til sommeren 2021.

Mustapha Bunduhar socret fem gange og lagt op til tre scoringer i denne sæson.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: FCK kan pludselig mærke presset

Læs også:Syv skarpe til Superligaen: Dansk fodbolds hattrickhelte

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 9. spillerunde