Superliga

Augustinussen drømmer om landsholdet

Thomas Augustinussen drømmer om igen at kunne iklæde sig landsholdsdragten.

AaB har hentet den fortabte søn, Thomas Augustinussen, tilbage til klubben, og håber, at den energiske midtbanespiller kan forstærke holdet i en sådan grad, at nordjyderne redder sig en ny sæson i Superligaen.

Men "Augo" har også personlige ambitioner. Thomas Augustinussen drømmer nemlig om at kunne vende tilbage i rødt og hvidt i mere end AaB-forstand.

- Min personlige drøm er at jeg kommer i så god form, at Morten Olsen udtager mig igen. Det er klart, at jeg endnu er et pænt stykke fra topformen. Men hvad jeg i øjeblikket måske mangler i skarphed, timing og kampform, kan jeg forhåbentlig dispensere for i form af spilleglæde og fightervilje, siger Thomas Augustinussen til sporten.dk.

Da Augustinussen sidst var i Aalborg, var han også inde og vende omkring landsholdet, hvor det blev til to optrædener. Men skiftet til Salzburg satte en stopper for landsholdskarrieren, da der samtidig blev sat en stopper for Augos spilletid. Alligevel fortryder han ikke skiftet til Østrig.

- Jeg har ikke et øjeblik fortrudt, at jeg tog afsted til Østrig. Oplevelserne ved at starte forfra i et land med anderledes kultur og sprog var interessante. Men jeg føler mig lige så afklaret med, at jeg nu er tilbage i AaB, siger Thomas Augustinussen.

Publikums-yndlingen får sit længe ventede AaB-comeback i eftermiddag, når holdet tager imod Silkeborg i Superliga-premieren.