Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Russiske rigmænd giver kold skulder til Brøndby

B.T. afslører, at russiske rigmænd har afvist at investere et stort millionbeløb i Brøndby IF.

Brøndby IF har været i dialog med russiske rigmænd om en eventuel investering i klubben, og nu afslører B.T., hvem disse russere er.

Ifølge den danske avis er der tale om Zingarevich-familien, der tidligere har været ejere af Championship-klubben Reading. 

Læs også:Brøndbys trup til Portugal: Fem talenter får mulighed for at vise sig frem

Zingarevich-familien skulle angiveligt have været inde i ejerkredsen af NordicBet Liga-klubben Fremad Amager siden sommeren 2018, og nu vil Brøndby gerne have dem til at investere hos dem.

Tilbuddet er dog ikke blevet taget imod med kyshånd fra den russiske rigmandsfamilie.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

- Jeg har været i Danmark i nogle dage og er blevet kontaktet af nogle forretningsfolk med henblik på at investere i Brøndby, men jeg har givet dem besked om, at vi er engagerede i Fremad Amager og vil have dem til at tage det næste skridt, siger Anton Zingarevich, der er søn til rigmanden Boris Zingarevich, til B.T.

I sidste uge blev Brøndby også sat i forbindelse med en mulig investering fra energidrikkoncernen Red Bull, som skabte stor frustration hos fansene på de sociale medier.

Brøndby skal igen i aktion på fredag, hvor holdet spillet sin første kamp ved træningsturneringen Atlantic Cup i Portugal mod svenske Norrköping.

Læs også:Brøndby-træner: Bjur er frisk igen snart

Læs også:CV udskyder udlejning af talent

Læs også:Brøndby-chef: Vælger anfører på træningslejr