Superliga

Bælum: Forlader Silkeborg til sommer

Thomas Bælum fik kun tre kampe i efteråret og varmede Silkeborgs bænk i weekenden mod AaB. Bælum stopper i klubben til sommer.

Den 32-årige midterforsvarer Thomas Bælum er snart fortid i Silkeborg, for efter blot at have fået tre kampe for klubben i efteråret, føler han sig så overset, at han ikke ønsker at forlænge den kontrakt, der udløber til sommer.

- Som det ser ud nu, er der ingen forlængelse på vej. Der er ingen point i at forlænge den, når an ser på, hvor meget spilletid jeg har fået det seneste år, og sådan tror jeg, at begge parter har det. Min tid i Silkeborg er slut til sommer, og det er definitvt. Jeg har det ikke godt med at være reserve, og der skal ske meget dratiske ændringer, hvis jeg skal blive, siger Thomas Bælum til tipsbladet.dk.

De drastiske ændringer kan komme nærmere før end siden. For Bælum-konkurrenten Jim Larsen meldes på vej til Rosenborg, og det kan give den tidligere AaB'er chancen i den vigtige forårssæson.

- Jeg vil ikke udtale mig om rygter om andre spillere. Vi står utrolig stærkt med hensyn til midterforsvarere. Ja faktisk er der overflod af spillere på midtstopperpladsen. Der er rigtig hård konkurrence, og ud over Jim, Thorbjørn og mig selv, så er der også både unge Simon Jakobsen og Thomas Hansen. Jeg føler mig klar til at spille Superliga-bold, og jeg føler, at jeg er i rigtig god form, siger Bælum.

Nu går jagtet så ind på en ny klub, men Bælum har endnu ikke afsøgt markedet. Én ting er dog sikkert, og det er, at han vil slutte karrieren i Danmark.

- Jeg vil slutte karrieren af et sted, hvor jeg kan vise, hvad jeg kan, og at jeg stadig er en god fodboldspiller. Jeg er klar til nye udfordringer til sommer, og dem skal vil jeg finde i en dansk klub. Men sæsonen er lige startet, og jeg er ikke gået i gang med at planlægge den næste endnu, siger forsvarsspilleren.