Superliga

Bechs ambitioner rækker til mere

Silkeborg IF kæmper i første omgang bare for at stabilisere sig i Superligaen, men nøglespiller Jesper Bechs vil have mere.

Jesper Bech har gjort det glimrende i Silkeborg IF siden sit skifte på en fri transfer fra EfB i sommeren 2009.

Bech blev kåret til Årets Spiller 2010 i SIF ved juleafslutningen i december og er med sine mål og kreativitet en nøglespiller for midtjyderne.

Silkeborg er i gang med en stabiliseringsproces i den bedste række efter comebacket til Superligaen, hvor det først og fremmest gælder om at undgå at rykke ned, og dernæst ligge sig lunt i tabellen.

Der er tale om et andet ambitionsniveau, end det Jesper Bech prøvede tidligere i karrieren hos FC København, som skal spille med om mesterskabet hvert eneste år.

Du har prøvet at være i FCK med de store ambitioner og er nu i en klub, som i første omgang bare gerne vil stabilisere sig i Superligaen. Kan det godt matche dine egne ambitioner?,

spørger Tipsbladet i et interview med Jesper Bech.

- Nej, det vil være løgn, hvis jeg siger, at det kan det. Selvfølgelig siger jeg heller ikke, at Silkeborg i løbet af to-tre år skal op at vinde det danske mesterskab. Det er også urealistisk. Men på den anden side har jeg altid haft ambitioner, der var større, end der, hvor jeg var.

- Da jeg var i FC København, gik jeg konstant rundt og drømte om at komme afsted til en større klub i udlandet. Jeg vil gerne have nye og større udfordringer hele tiden. Sådan er jeg heldigvis indrettet som fodboldspiller, så jeg kan holde dampen oppe hele tiden.

- Hvis jeg så bliver ved med at gøre det så godt jeg kan, kunne det jo kaste en større udfordring af sig på sigt. Det er da det, jeg drømmer om. Det gør alle fodboldspillere. Jeg har altid godt kunne tænke mig den store udfordring, hvor jeg måske bider over mere, end hvad jeg kan klare.

Jesper Bech har kontrakt med Silkeborg IF frem til sommeren 2012.

Læs mere: Jesper Bech fortæller om sine ambitioner, forskellen på at være fodboldspiller i Silkeborg og FC København, afskeden med Løverne i sin tid og hvorfor der gik et sus gennem ham, da FCK mødte Barcelona i Champions League. Interviewet finder du i Tipsbladet Update, der er på gaden i dag og som e-avis.