Bedst og værst: Av en dag og vildt overskud
Foto: Getty Images
Superliga

Bedst og værst: Av en dag og vildt overskud

Hvem løb med helterollen, da AaB søndag tog imod Randers FC i Superligaen, og hvem faldt helt igennem?

AaB - Randers FC 0-3 (0-1)

0-1 Marvin Egho 27´

0-2 Saba Lobjanidze 75´

0-3 Mikkel Kallesøe 90´

Kampens bedste:

AaB:

I fraværet af Lucas Andersen fra start spillede Kasper Kusk en fin kamp. Han var klart den mest kreative spiller, når AaB skulle frem, og det var ham, bolden røg ud til, når der ikke var løsninger. Spillede især en stor anden halvleg, og han prøvede og prøvede. Jores Okore spillede også en fin kamp, men at lukke to mål ind defensivt får forsvarsspilleren længere ned på listen.

Randers FC:

Marvin Egho spillede en rigtig god kamp helt fremme for Randers. Fungerede rigtig godt i samspillet med Emil Riis, og han scorede flot med hovedet kort før den halve time. Det blev næsten altid farligt, når Egho tog de dybe løb, og så var han fysisk rigtig fornuftig at se på i Aalborg.

Kampens værste:

Det var godt nok en skidt eftermiddag for Iver Fossum på AaB-midtbanen. I første halvleg kunne han slet ikke få det til at spille, og det gik helt i stå omkring den 23-årige AaB'er. Det blev bedre i anden halvleg, hvor han så fik chancen fra 11 meter, men et sløjt straffespark blev misbrugt på et tidspunkt, hvor AaB kunne have vendt momentum.

Kampens detalje: 

Vi nyder det hver eneste gang, vi ser en smuk afslutning krøllet op i hjørnet. Der er dog også en eller anden sær form for nydelse, når man ser en afslutning, der er så langt fra niveau, at det ville kunne høre hjemme i Serie 6 med et par fadbamser til. 
Sådan et øjeblik leverede Marvin Egho med en halv time igen. Bolden hoppede og Egho bragede resolut til den, men i stedet for at krølle den op i krydset, hamrede Egho bolden helt ud af stadion og formentlig langt ud i Limfjorden. Vi kvitterer med kampens detalje.