• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Randers-emnet Jonas Borring er i dialog med klubber, men vil ikke fortælle, om det er danske eller udenlandske af slagsen.

Af Martin Davidsen

Jonas Borring har gennem længere tid været på klubjagt, eftersom det har ligget fast, at han ikke fortsætter i FC Midtjylland, når hans kontrakt med klubben udløber den 30. juni.

Han er derfor fri på markedet, og både udenlandske og danske klubber har vist interesse for kantspilleren. Senest er Jonas Borring sat i forbindelse med Randers FC, og hovedpersonen selv bekræfter, at han snakker med et par klubber.

- Der er ikke så meget nyt, men jeg er i dialog med klubber, så lige nu går jeg og venter på, om det bliver til noget. Jeg tager det stille og roligt, siger Jonas Borring til tipsbladet.dk.

Læs også: Borring snakker med danske klubber

Selvom han tidligere har fortalt, at danske klubber er interesserede, vil han ikke ind på, om han er i dialog med danske eller udenlandske klubber. Dermed er det uvist, om Randers er en af bejlerne.

- Det kan jeg ikke sige noget om. Som jeg har fortalt andre, der har ringet, så skal jeg nok melde ud, når der er noget at fortælle, lyder det fra Borring.

De fleste Superliga-klubber begynder træningsopstarten i denne eller næste uge, og måske bliver det med Jonas Borring i truppen. I hvert fald kan der være en afklaring på vej inden længe.

- Der kan gå et par dage eller der kan gå en til to uger. Det er ikke til at vide. Jeg har ikke nogen deadline i forhold til det, men det er klart, at der ikke skal gå to måneder. Jeg håber, at der sker noget inden for den nærmeste tid, siger Jonas Borring.

Den 27-årige offensivspiller kom til FC Midtjylland i 2008. Inden da spillede han fire år i OB.