Paulinhos langskud sender FC Midtjylland tættere på guld

FC Midtjylland vandt forårets tredje kamp i streg, da holdet komfortabelt slog Sønderjyske 3-0.

Superligaens førerhold, FC Midtjylland, ser stærke ud i foråret.

Søndag fik midtjyderne nemlig forårets tredje sejr på stribe, da Sønderjyske var på besøg og blev sendt hjem med et 0-3-nederlag i 3F Superligaen.

FCM var dominerende i langt størstedelen af kampen, og Sønderjyskes defensiv havde store problemer mod midtjydernes offensive profiler.

Brasilianske Paulinhos drømmemål i første halvleg var blandt andet med til at sænke udeholdet.

Sejren betyder, at FC Midtjylland nu har 59 point efter 23 kampe - ni point foran FC København på andenpladsen. Sønderjyske er fortsat på tiendepladsen med 25 point inden grundspillets tre sidste runder.

Hjemmeholdet viste sig at være en meget stor mundfuld for Sønderjyske i første halvleg.

FC Midtjylland dominerende i kampens indledning. Det var helt fortjent, at hjemmeholdet tog føringen efter 21 minutter, da offensivspilleren Awer Mabil sparkede bolden op i nettaget fra en spids vinkel.

Blot otte minutter efter udbyggede hjemmeholdet føringen med en scoring, der må være en stærk kandidat til årets mål.

Venstrebacken Paulinho tog chancen fra 25-30 meter og hamrede bolden helt op i hjørnet til en 2-0-føring. Holdkammeraterne tog sig til hovedet over det uventede brasilianske vidundertræf.

To minutter inden pausen blev det også 3-0 til hjemmeholdet efter en smart frisparkskombination, som Ronnie Schwartz nemt kunne prikke i mål.

I anden halvleg fortsatte FCM-dominansen, mens Sønderjyske havde svært at lægge pres på hjemmeholdet og skabe liv i kampen igen.

Selv om FCM-angriber Sory Kaba var tæt på et akrobatisk mål i tillægstiden, forblev anden halvleg målløs, og FCM tog tre sikre point.