Superliga

Brøndby foran Von Schlebrügge-beslutning

Max von Schlebrügges agent har intensiveret jagten på en ny klub til svenskeren, og Brøndby har endnu ikke gjort det klart, om de vil tilbyde ham en forlængelse.

I de sidste fire kampe har Max von Schlebrügge været reserve for Daniel Stenderup og Clarence Goodson, og svenskerens agent Patrick Englund udtalte allerede efter de to første bænketjanser, at jagten på en ny klub var intensiveret.

For Von Schlebrügge-lejren havde ikke talt med Brøndby om forlængelse af den kontrakt, der udløber til vinter, og derfor er Englund indstillet på at finde en ny klub til sin klient i sommerpausen. I Brøndby har ikke besluttet sig for, hvad der skal ske med klubbens nu tidligere anfører. Sportschef Ole Bjur forholder sig til fakta.

- Der er ikke truffet nogen beslutning endnu, og vi har jo heller ikke at gøre med en spiller, der har været ude af holdet i hverken hele eller halve år. Hans aftale løber til udgangen af 2011, og vi skal på et tidspunkt have gjort os nogle overvejelser omkring, hvorvidt vi skal tilbyde en forlængelse, eller hvad der skal ske, siger Ole Bjur til tipsbladet.dk.

For en måned siden erklærede cheftræner Henrik Jensen, at der ville komme en prikkerunde i klubben på et tidspunkt, men at de endnu ikke havde givet besked til nogen af spillerne. Og prikkerunden vil formentlig først blive ført ud i livet, efter sæsonen er slut.

- At sammensætte næste sæsons trup er en løbende proces, der er pågået, siden vi startede op i vinter. I den her verden er alle til eksamen hele tiden, og vi gør os overvejelser om, hvem der passer ind, hvem der leverer, og hvem der ikke gør. Vi har nogle vigtige kampe de næste uger, og sæsonen slutter snart, så det er ikke utænkeligt, at vi lader sæsonen løbe ud for ikke at skabe uro, siger Ole Bjur.

Ud over Max von Schlebrügge er brasilianske Bruno, Ousman Jallow, Mikkel Bischoff, Pierre Kanstrup, Remco van der Schaaf og Thomas Rasmussen formentlig blandt de spillere, der kan blive prikket ud.