Brøndby smed point efter drama

Mathias Gehrt og Michael Krohn-Dehli stod for Brøndbys scoringer i en velspillet kamp mod Silkeborg, der til sidst hentede et enkelt point.

Brøndby tabte et skridt i toppen af Superligaen efter at klubben søndag aften spillede 2-2 mod Silkeborg, der spillede størstedelen af kampen med ti spillere på banen.

Kampen var en underholdene affære, der især i første halvleg bød på mange chancer i begge ender.

Unge Mathias Gehrt åbnede den underholdene kamp med en scoring efter bare fem minutter, da han efter et godt træk, sendte bolden ind bag Lasse Heinze i Silkeborg-målet.

Det slog dog ikke Silkeborg ud. Udeholdet tilspillede sig således en række gode muligheder, og selvom Brøndby også kom frem til chancer i den anden ende, var det Kaimar Saag, der satte foden på et indlæg fra Henrik Tømrer Pedersen og gjorde til 1-1 efter 25 minutters spil.

Kampen skulle dog byde på mere dramatik. Martin Ørnskov begik straffespark i det 33. minut, og da han var bagerste mand, fik han det røde kort, så Silkeborg var i undertal resten af kampen. Michael Krohn-Dehli udnyttede det efterfølgende straffesparket til 2-1-føring.

Brøndby havde flere muligheder for at bringe sig på 3-1 i den velspillede og underholdene kamp, men det lykkedes ikke hjemmeholdet at prikke bolden i mål.

I stedet var det Silkeborg, der i slutfasen snød Brøndby for sejren, da Christian Holst gjorde det til 2-2 tre minutter før tid.

Dermed må Brøndby nøjes med et enkelt point, og klubben fra vestegnen er dermed presset i kampen om sølvmedaljer, inden udekampen mod OB i næste uge.