Superliga

Bruno: Jeg vil blive i Brøndby

Bruno "Batata" håber stadig, at Brøndby vil gøre brug af deres forkøbsret på ham, men det virker mere og mere urealistisk, at det kommer til at ske.

Brøndby lejede i sommer den brasilianske angriber Bruno Fressato Cardoso med tilnavnet "Batata". Bruno debuterede den 1. august mod FC Midtjylland og fik i alt fire optrædender i Superligaen den første måned.

Siden er Bruno røget helt ud i kulden i Brøndby, selv om klubben har skilt sig af med Peter Madsen og Alexander Farnerud. Bruno kom ikke engang med på holdets træningslejr i Tyrkiet op til forårsstarten.

Træner Henrik Jensen og sportschef Ole Bjur har begge tidligere overfor tipsbladet.dk afvist at forholde sig til, om de ville udnytte den frikøbsklausul, de har på brasilianeren, selv om det virker temmelig usandsynligt, når man tager Brunos situation og status i truppen i betragtning. Selv håber han dog, at han kan blive fremfor at skulle tilbage til Corinthians Paranaense i den tredjebedste brasilianske række.

- Brøndby er et stort hold med nogle gode fans, og jeg håber, jeg kan blive her. Jeg ved ikke, hvad Brøndby vil. Jeg ved kun, at min lejekontrakt udløber, og det er muligt, jeg skal tilbage, men jeg vil allerhelst blive her, siger Bruno til tipsbladet.dk.

Ud over de fire kampe i Superligaen har Bruno "Batata" også spillet to Europa League-kampe for Brøndby og en pokalkamp.