Foto: Getty Images
Superliga

Christian Nørgaard: Jeg kommer aldrig til at spille for FC Midtjylland

Midtbanespiller Christian Nørgaard afviser, at han en dag kan finde på at tage skiftet til FC Midtjylland.

Den danske landsholdsbobler Christian Nørgaard fik sit Superliga-gennembrud i Brøndby IF, og følelserne til den klub er også så store, at han aldrig kommer til at tørne ud for en af klubbens rivaler. Det siger Christian Nørgaard i et interview med Brøndbylyd.

Midtbanespilleren er lige nu på kontrakt i FC Midtjyllands søsterklub Brentford FC, der ligesom det danske tophold er ejet af engelske Matthew Benham.

Læs også:FCM-talent om dansk Brentford-spiller: Det er sindssygt motiverende

I London-klubben er der i det hele taget mange danskere - blandt andre Rasmus Ankersen, der er sportsdirektør.

Ankersen har dog fået klar besked fra Christian Nørgaard om, at han ikke skal gøre sig forhåbninger om at kunne lokke midtbanespilleren til klubben fra Ikast og Herning en dag.

Læs også:Avis: Brentford vil have spillerne 50 procent ned i løn

- Jeg kan ikke helt forstå bekymringen. Jeg kan godt se forbindelsen, men jeg kan ikke se bekymringen. Altså, der står ikke i min kontrakt, at den eneste danske klub, jeg må tage hjem til, det er Midtjylland. Jeg kommer aldrig til at spille i Midtjylland. Og det har jeg også sagt til Rasmus Ankersen, som er sportsdirektør, og det ved han også godt. Det kommer aldrig på tale, siger Christian Nørgaard til Brøndbylyd

Christian Nørgaard og Brentford ligger aktuelt nummer fire i den næstbedste engelske række. Ligesom i Danmark er ligaerne i England suspenderet.

Nørgaard skiftede til Brøndby tilbage i 2013 fra Hamburger SV. I 2018 blev han solgt til Fiorentina - et år senere tog han videre til Brentford, da han i Italien fik at vide, at han ikke ville få spilletid.

Læs også:Kolo Touré hylder brormand: Kunne have vundet Ballon d'Or

Læs også:Avis: Premier League satser på start 1. juni

Læs også:Tibbling anbefaler tidsfordriv: Skak og backgammon er mine favoritter