Foto: Getty Images
Superliga

FCM-talent om dansk Brentford-spiller: Det er sindssygt motiverende

Japhet Sery Larsen trænede og spillede indtil for nylig med Mads Roerslev på Brentfords B-hold. Nu er sidstnævnte rykket op på førsteholdte med en ny kontrakt, og det motiverer den unge spiller, der er udlejet fra FC Midtjylland.

Brentford FC er fyldt med danskere. Både blandt trænerne, spillerne i førsteholdstruppen og på B-holdet. Japhet Sery Larsen spiller netop for klubbens andethold, men han har med egne øjne set, at man kan få chancen hos Thomas Frank på førsteholdet, hvis man leverer varen.

Det viser Mads Roerslevs udvikling. Han spillede og trænede med Larsen på B-holdet, men blev for nylig flyttet op på A-holdet og udstyret med en ny aftale. Den slags sender lige præcis det signal, Japhet Sery Larsen gerne vil se.

Læs også:FC Midtjylland-profil: Her kan vi blive bedre i Europa

- For ikke så længe siden trænede vi med Mads hver dag på B-holdet, så det er gået hurtigt for ham. Det er sindssygt motiverende for os andre at se på det, han oplever lige nu, siger Japhet Sery Larsen til FC Midtjyllands hjemmeside.

Den unge midtstopper er udlejet fra FCM til Brentford for denne sæson. Han har endnu ikke selv spillet for Championship-mandskabet, men han sad på bænken i en FA Cup-kamp i januar.

Læs også:Mindre ligaer lukkes ned i England: Ingen vinder, op- og nedrykning

I efteråret udtog U21-landstræner Albert Capellas Japhet Sery Larsen for første gang. Han fik det sidste kvarter af EM-kvalifikationskampen mod Malta, som Danmark vandt med 5-1.

Den bare 19-årige Sery Larsen skrev i sommer en femårig kontrakt med FC Midtjylland, inden han blev udlejet til Brentford. Han vender efter planen tilbage til Superligaens førerhold efter denne sæson.

Læs også:Avis: Brentford vil have spillerne 50 procent ned i løn

Læs også:Christian Nørgaard: Benham er også afhængig af, at bolden ruller

Læs også:Roerslev vil udfordre dansk landsholdsspiller i Brentford