Video : Tipsbladet
Generelle

Roerslev vil udfordre dansk landsholdsspiller i Brentford

Det kan blive en dansk duel om højreback-positionen i Brentford, efter Mads Roerslev har fået en lang kontrakt med førsteholdet i Brentford.

Højreback-positionen i Brentford kan nu besættes af to danskere.

I begyndelsen af marts skrev Mads Roerslev Rasmussen en fireårig kontrakt med førsteholdet i klubben, der øjeblikket ligger på en fjerdeplads i den engelske Championship.

Roerslev kommer dermed til at kæmpe med landsholdsspilleren Henrik Dalsgaard om højreback-positionen i forsvaret, men den 20-årige dansker er klar til at tage kampen op.

- Selvfølgelig vil jeg gerne blive bedre som spiller, men jeg vil også gerne spille på højreback-positionen. Derfor er jeg nødt til at slå Henrik (Dalsgaard, red.) af, siger Roerslev med et smil på læben på et pressemøde.

Læs også:Thomas Frank: Tænker på familie og venner i Danmark

Den talentfulde danske forsvarsspiller skiftede til Brentford i sommer fra FC København. I første omgang spillede han for reserveholdet, men i november sidste år fik han sin debut på førsteholdet i en ligakamp mod Blackburn Rovers.

I denne sæson har Roerslev spillet otte ligakampe for Brentford og lavet to assists. Championship er ligesom flere andre europæiske ligaer blevet sat på pause, hvorfor det er uvist, hvornår den danske forsvarsspiller kommer i aktion igen.

Roerslev har kontraktudløb med Brentford i 2024.

Læs også:Bekræftet: Dansk landskamp er blevet aflyst

Læs også:Brentford har Mathias Jensen tilbage om nogle uger

Læs også:Første Marcondes-mål i Championship da Brentford storsejrede

Læs også:Eftertragtet topscorer: Drømmer om Premier League med Brentford