Superliga

DBU kalder Duncan AaB-spiller

Mens DBU behandler sagen om AaB's lejeaftale med Morten "Duncan" Rasmussen noterer selvsamme union i forbindelse med nominering af landsholdet, at "Duncan" nu er AaB-spiller.

Som tipsbladet.dk kunne fortælle for lidt siden er DBU i gang med at behandle sagen om Morten "Duncan" Rasmussens lejeaftale med AaB.

Samtidig har unionen offentliggjort det landshold, der den 9. februar møder England i en testkamp. Her er "Duncan" ét af de navne, der er blevet vraget i forhold til landsholdets testkamp mod Tjekkiet i efteråret.

DBU nævner i den officielle udmelding på sin hjemmeside "Duncan" blandt flere navne, der i forhold til Tjekkiet-kampen ikke er med i truppen. Og her formulerer de det som et faktum, at "Duncan" er AaB-spiller.

- I forhold til kampen mod Tjekkiet er Patrick Mtiliga, Malaga CF, Thomas Kahlenberg, VfL Wolfsburg, Johnny Thomsen, SønderjyskE, Andreas Bjelland, FC Nordsjælland, Per Krøldrup, Fiorentina, Hans Henrik Andreasen, OB, Daniel Jensen, Werder Bremen, Morten ”Duncan” Rasmussen, nu AaB, Kris Stadsgaard, Malaga CF, Niki Zimling, NEC Nijmegen, og Jesper Christensen, IF Elfsborg, ikke valgt denne gang, ligesom Martin Jørgensen som bekendt spillede sin landskamp nummer 100 og den sidste mod tjekkerne i november, skriver de.

Og spørgsmålet er så, om det skal tolkes som en skrivefejl eller et vink med en vognstang om, at AaB's boksspiller snart kan præsenteres i Aalborg.