Superliga

EfB-kontrollør tog romerlys med til kamp

Én af Esbjergs kontrollører tog romerlys med på MCH Arena, da han som privatperson var til fodbold. Esbjerg har fyret ham fra kontrollørkorpset.

En kontrollør fra Esbjerg er blevet taget i at tage romerlys med på stadion, da han som privatperson så kampen mod FC Midtjylland i aftes på MCH Arena.

Klubben har fyret kontrolløren på gråt papir, og han kan altså ikke længere udøve sit job som kontrollør på Blue Water Arena.

- Der blev pågrebet en af vore normale kontrollører på vej ind på stadion i Herning, og da vedkommende var i besiddelse af et romerlys kom han selvfølgelig ikke ind. Vedkommende var der som privatperson, men er naturligvis ikke længere velkommen som kontrollør her i EfB. Han er allerede frataget kontrollørkortet, og han er desuden overgivet til politiet, der vil retsforfølge ham i henhold til lov om sikkerhed ved bestemte sportsbegivenheder, siger sikkerhedsansvarlig i Eesbjerg, Jan Lindhardt, til klubbens hjemmeside.

Kontrolløren blev stoppet allerede ved indgangen, og han fik derfor ikke mulighed for at brænde sine romerlys af under kampen. Andre Esbjerg-fans havde dog held til at få romerlys med ind på stadion.