Superliga

Egholm: Forventer slagsmål med Duncan

Randers' superstart på foråret er blevet vendt til noget mere middelmådigt. Efter 1-1 mod Lyngby venter AaB med en varm Morten "Duncan" Rasmussen i front.

Randers fik seks point i de to første runder i foråret, og kronjyderne blev promte pillet ud af nedrykningskampen. Klubbens momentum og truppens styrke gjorde, at de simpelthen blev betragtet som værende for gode til at rykke ud.

Siden har Randers så ikke formået at vinde, og senest blev det blot til et point mod Lyngby, der ti minutter før tid udlignede Randers' 1-0-føring. Pludselig er Randers kun tre point foran Esbjerg og fire point foran AaB, og de er igen involveret i det tætte nedrykningsfelt.

- I vores bevidsthed har vi været en del af nedrykningsspillet hele foråret, og vi har på intet tidspunkt følt os sikre. Generelt har vi været for middelmådige i det her forår, og vi mangler lige de sidste marginaler. I Lyngby-kampen lukker vi et mål ind til sidst, og det er kendetegnende for os, at vi ikke kan finde ud af at lukke en kamp. Vi skal jo egentlig bare selv score mål nummer to, og vi skal også være bedre defensivt til at afvise modstandernes angreb, siger Anders Egholm til tipsbladet.dk og fortsætter:

- Omvendt skal der ikke meget til, før det går op i en højere enhed for os, og troen på tingene er der fortsat. Jeg kan mærke til træning, at folk stadig er optimistiske, og at humøret er okay, siger han.

LÆS OGSÅ: Randers-keeper: Min fejl

Onsdag venter AaB så i en kamp, der kan rykke nordjyderne meget tæt på Randers, der omvendt kan åbne et hul på syv point ned til aalborggenserne på sidstepladsen. Anders Egholm tror på, at Randers får tre point med hjem fra Nordjylland, selv om han forventer en tæt kamp, hvor han og Mads Fenger får nok at se til, for modstanderens angriber hedder Morten "Duncan" Rasmussen.

- Nu fik han scoret sit første mål, og "Duncan" er altid et farligt våben. Det har han vist i alle de klubber, han har spillet for. Så jeg forventer da, at vi skal have en del slåskampe med ham. AaB er et godt hold, og de lugter blod efter sejren i Brøndby. Men vi er ikke meganervøse i forhold til nedrykningen eller i forhold til AaB. Det er en kamp, vi vil vinde, og vi vi trænger til en sejr. Jeg har troen på, at vi leverer en god indsats i Aalborg og snupper de tre point, siger Randers-forsvareren.

Kampen mellem de to nedrykningskandidater bliver spillet onsdag på Energi Nord Arena i Aalborg. Kampen starter kl. 20.00.