Superliga

Farlige Frank skifter til Randers FC

Det er Ekstra Bladet, der erfarer, at FC Midtjyllands Frank Kristensen bliver afløseren for Yura Movsisyan i Randers FC.

Hvis Frank Kristensen virkelig ender med at skifte fra FC Midtjylland til Randers FC må det sige at være en af de helt store transferbomber i dansk fodbold.

Frank Kristensen er vel nærmest indbegrebet af FC Midtjylland, som han blev en del af via fusionen mellem Ikast og Herning Fremad tilbage i 1999.

Frank Kristensen har dog indtil videre ikke kunnet blive enig med FC Midtjylland om en forlængelse af den kontrakt, der udløber til sommer, og nu erfarer Ekstra Bladet, at Randers FC henter 'Farlige Frank' med øjeblikkelig virkning.

LÆS OGSÅ: Randers: Vi kender udfordringen

Dermed kan angriberen, der har scoret flere end 100 mål i Superligaen blive afløseren for Yura Movsisyan, som Randers FC tidligere fredag solgte til russisk fodbold.

Randers direktør Jacob Nielsen har overfor tipsbladet.dk forklaret, at man har flere forskellige alternativer i kikkerten. En af dem, der tidligere har været nævnt er Lyngbys topscorer Kim Aabech, men nu kan det altså ende med en helt anden topscorer.

LÆS OGSÅ: Randers: Flere angribere i kikkerten

Ekstra Bladet mener at vide, at Frank Kristensen skifter til en to og et halvt år lang kontrakt i Randers FC