Foto: Getty Images
Superliga

FCM-profil ser frem til foråret: Har haft en af mine bedste opstarter

Efter et efterår præget af skader glæder Tim Sparv sig nu til den anden halvdel af sæsonen, som han føler sig klar til at tage stor del i

Det blev ikke til mange kampe for Tim Sparv i efteråret. Her døjede den finske midtbanespiller med skader, og fik derfor kun ti kampe, heraf blot fire fra start. Til Bold.dk fortæller 33-årige Sparv, at han denne vinter til gengæld har haft en god opstart, som han gerne vil drage nytte af.

Læs også:FC Midtjylland vil snakke fremtid med Tim Sparv efter transfervinduet

- Fysisk havde jeg det svært i efteråret. Jeg missede lidt for mange kampe på grund af skader, men nu føles det fint. Jeg har haft en af mine bedste opstarter i de seneste år. Jeg har har været med i flere træninger end tidligere og føler mig fit. 

Tim Sparv har kontraktudløb til sommer og ved endnu ikke, hvad der skal ske derefter. Han har ikke umiddelbart planer om at snakke fremtid med FC Midtjylland og direktør Claus Steinlein før i næste måned.

Læs også:Ronnie Schwartz: Ville have svært ved at motivere mig til opgaven i Silkeborg

Indtil videre vælge Sparv i stedet at fokusere på forårets guldkamp, hvor FC Midtjylland før forårssæsonen fører 3F Superligaen med fire point ned til FC København på andenpladsen. Derudover venter også en EM-slutrunde til sommer, hvor Tim Sparv er anfører for det finske landshold, som for første gang har kvalificeret sig til slutrunden.

Læs også:FC Midtjylland afviser Marcondes-leje: Han bliver i Brentford

Læs også:Superligaens tag-selv-bord: Mange spændende spillere er gratis

Læs også:Officielt: Ronnie Schwartz får til 2022 i FC Midtjylland