Foto: Getty Images
Superliga

FCM-stopper hylder Brøndbys angriberduo

FC Midtjyllands Alexander Scholz er imponeret over Brøndby IF's angrebsduo, der består af Kamil Wilczek og Simon Hedlund.

Når FC Midtjylland møder Brøndby IF søndag aften, står midtjydernes midtstopperpar Alexander Scholz og Erik Sviatchenko over for en svær opgave. De skal nemlig forsøge at lukke ned for Brøndbys angrebsduo Kamil Wilczek og Simon Hedlund, og det har ikke været nemt i denne sæson.

Kamil Wilczek er efter 18 spillerunder Superligaens topscorer med 16 mål, mens Simon Hedlund, sammen med Viktor Fischer fra FC København, står noteret flest målgivende afleveringer i Superliga-sæsonen med otte af slagsen.

Læs også:Småskadet Hany Mukhtar misser FC Midtjylland-kamp

Og FC Midtjyllands Alexander Scholz har også rosende ord til overs for duoen. 

- Det er to meget forskellige typer, der supplerer hinanden godt, siger Alexander Scholz til Herning Folkeblad og tilføjer om Kamil Wilczek:

Læs også:David Nielsen om manglende Backman: Vi bruger ikke tid på statistikker

- Wilczek er målscoreren i feltet. Han er den fysisk stærke angriber, men samtidig er han okay bevægelig. Han kan godt finde på at søge ned og modtage den, og han løber også dybt. Og så er han nok den bedste afslutter i Superligaen.

FC Midtjylland er imidlertid godt rustet til at dæmme op for den blå-gule angrebsduo. I sæsonens første 18 kampe har FC Midtjylland blot indkasseret ni mål, og det er færrest af alle i Superligaen. Ingen andre mandskaber har indkasseret færre end 20 mål.

Der er kampstart på Brøndby Stadion klokken 18.00.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Læs også:Superliga-spørgsmål: Bliver SønderjyskE revet ned i overlevelseskampen?

Læs også:Brøndby-talent om første derby-start: Jeg var helt forpustet i pausen