Video : Tipsbladet
Superliga

Forstærkning til AC Horsens: Køber forsvarsspiller

Bo Henriksen og AC Horsens har købt forsvarsspiller i Skive.

Selv om der er et par uger, til transfervinduet officielt åbner i Danmark, er handlerne allerede begyndt i dansk fodbolds bedste række.

Og således har Superliga-klubben AC Horsens også allerede lavet flere transfers - man har solgt Kasper Junker, forlænget lejeaftalen med Ayo Simon Okosun, og så har man også netop købt en ny forsvarsspiller.

I en pressemeddelelse fortæller AC Horsens, at man har købt forsvarsspiller Magnus Riisgaard Jensen i Skive IK. Stopperen har fået en kontrakt, der løber frem til udgangen af 2023.

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

- Vi har i forvejen et stærkt stopperpar i Alexander Ludwig og Malte Kiilerich, og Magnus bliver et rigtig fint supplement i første omgang, men vi har en klar forventning om, at han kommer til at gøre en forskel for os om et halvt eller helt år, for det kræver selvfølgelig noget tilvænning, når man skifter fra 1. division.

- Vi har i princippet Erhan Masovic på en lejeaftale frem til sommer, men hans situation har vi ikke en endelig afklaring på endnu, og derfor er det rettidig omhu, at vi styrker os med Magnus. Det sikrer os noget kontinuitet, at vi har tre stoppere på længere kontrakter, og vi glæder os til at byde velkommen til Magnus. Ham har vi store forventninger til, og det er også derfor, vi har lavet en fireårig kontrakt med ham, fortæller Bo Henriksen.

Og Riisgaard Jensen, der er en fysisk stærk midtstopper på 23 år, glæder sig over at få chancen i Superligaen, efter han har været fast mand i klubben fra NordicBet Ligaen.

Læs også:Superliga-veteran fortsætter i dansk fodbold: Er stadig sulten

- Superligaen har været en kæmpe ambition og en drøm for mig, og da AC Horsens meldte sig på banen, var jeg ikke i tvivl om, at det var det, jeg ville. Jeg havde en fin samtale med Bo Henriksen og sammenholdt med, at jeg kommer på fuld tid i en superligaklub, så var det ikke et svært valg. Udefra virker det som om, at AC Horsens har et godt fællesskab, og Bo virker som en træner, der gør meget for fællesskabet, siger Magnus Riisgaard Jensen og fortsætter:

- På den korte bane gælder det om at komme godt i gang med træningen, komme op i tempo med de andre og vænne mig til at være på fuld tid, og på langt sigt er ambitionen at bide mig fast på holdet og i Superligaen.

Forsvarsspilleren har en fortid i blandt andre Viborg.

Læs også:Så nemt eller svært er forårs-programmet i Superligaen

Læs også:Sådan stemte alle 14 Superliga-trænere til Efterårets Profil 2019

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub