Superliga

Henrik J.: Vi skal nok stille 11 stærke

Brøndby er hårdt ramt af skader forud for sølvbraget mod OB, men Henrik Jensen trøster sig med statistikken og påpeger, at han nok skal finde en stærk startopstilling.

Brøndby har vundet med 1-0 de sidste tre gange, de har været i Odense. Og søndag skal de blågule igen ud på en køretur over Storebælt og ind på TRE-FOR Park, der danner rammen om sølvbraget mellem OB og Brøndby.

Henrik Jensens tropper har været hårdt ramt af skader i de første forårsrunder, og til kampen mod OB må Jensen i hvert fald undvære Jens Stryger Larsen og Martin Bernburg, mens også Ousman Jallow, Remco van der Schaaf, Mikkel Bischoff, Max von Schlebrügge og Clarence Goodson er tvivlsomme.

LÆS OGSÅ: Henrik Jensen fortryder kritik

Sidstnævnte vendte dog tilbage til fuld træning i går efter at have siddet udenfor med en brækket tå siden forårspremieren, og Brøndby-træneren garanterer, at han nok skal finde en opstilling, der kan hamle op med OB's.

- Vi er pressede, men vi skal nok stille med en stærk start 11'er på søndag. Både Max og Clarence skulle gerne kunne spille, og måske kan vi få Jallow klar, vi kan i hvert fald godt få brug for hans energi og fysik, siger Henrik Jensen til tipsbladet.dk og klynger sig til håb om sejr ved at se på statistikken:

- Vi har været dygtige til at spille mod OB de sidste gange, og vi har tacklet deres enorme fysik meget godt. Jeg husker en kamp i efteråret, hvor vi er bagud 2-0 og viser moral ved at komme tilbage og få 2-2 (Brøndby Stadion 22. august 2010

red.

). Det er altid tætte kampe i Odense, og vi er ikke nervøse for at møde dem. Vi ved, at vi ikke skal ind i slåskampene med dem. Vi skal spille hurtigt og langs jorden og undgå for mange nærkampe, siger Brøndby-træneren.

LÆS OGSÅ: Godt og skidt nyt for Brøndby

Senest spillede Brøndby 2-2 mod Silkeborg i en kamp, hvor jyderne udlignede til allersidst. Efterfølgende har både Henrik Jensen og Brøndbys spillere fået en del kritik - lige på nær én. 18-årige Mathias Gehrt var Brøndbys bedste spiller, og han kan meget vel være med igen på søndag.

- Det bliver en helt anden kamp, og som sagt er Jallow måske en mulighed for os, men Mathias får da nok genvalg, siger Jensen.