Superliga

Henrik Jensen: Lidt irriteret

Brøndby vandt her til aften med 3-1 i en træningskamp mod FC Vestsjælland, men det var ikke alt, Henrik Jensen var tilfreds med.

Efter en skuffende træningsturnering i Portugal, hvor det i tre kampe blev til ligeså mange nederlag for Brøndby, var der mandag lidt oprejsning til de holdet fra vestegnen.

Selvom Brøndby allerede kom bagud efter to minutters spil, fik de dog hurtigt styr på tingene, og ved pausen stod der således 3-1 til Brøndby på mål af nyindkøbet Goodson, samt Jallow og Agger.

- Jeg er især tilfreds med, at vi skaber rigtig mange målchancer i første halvleg. Vi har mange angreb, hvor vi får spillet os hele vejen igennem og ender med en stor chance, så reelt kunne vi have scoret flere mål før pausen, lyder det fra Henrik Jensen til klubbens hjemmeside.

Selvom der var roser til blandt andre Agger og Jallow, forlanger Brøndby-træneren forbedringer forud for Superliga-premieren mod Lyngby den 6. marts.

- Anden halvleg er jeg skuffet over. Vi har medvinden, men spiller alt for langsomt og uden tempo og variation. Her skulle vi have været skarpere, og det er jeg lidt irriteret over lige nu.