Video : Tipsbladet
Superliga

Horsens har ikke råd til ny angriber: Bo har ansvar for, at pengene slår til

Hvis Bo Henriksen skal have en ny angriber til AC Horsens, skal han finde pengene i det budget, han allerede har. Det slår direktøren fast.

Det er ingen hemmelighed, at Bo Henriksen ønsker sig en ny angriber til AC Horsens, men klubben har dårligt råd, og manageren får ikke flere penge at handle for. Det slår direktøren fast over for Horsens Folkeblad.

Klubben har ellers taget afsked med Jannik Pohl, og dermed er Nicolai Brock-Madsen den eneste naturlige angriber i truppen. Horsens' spillerbudget er dog skrumpet i forhold til tidligere, da klubben dengang nød godt af, at det havde spillet i mesterskabsspillet og solgt spillere til høje beløb.

Læs også:Transferplanen: Angriber-jagten er gået ind hos AC Horsens

Netop det er årsagen til, at Bo Henriksen ikke får ekstra penge til at forstærke forreste geled.

- Som i alle andre virksomheder får vores forskellige afdelinger et budget. Det gælder også Bo Henriksen. Det giver en stor portion frihed, men også et ansvar for at få penge til at slå til, siger administrerende direktør Kristian Nielsen til Horsens Folkeblad.

Læs også:Ny Horsens-stopper er klar til at gå i angrebet for Bo Henriksen

Det scenarie, at Horsens skal gennemføre foråret med kun én angriber, er Bo Henriksen dog begyndt at forberede sig på. Han har blandt andet testet midtstopperen Erhan Masovic i angrebet i de to første træningskampe, og serberen har kvitteret med tre scoringer.

- Vi skal være bedre forberedt, hvis vi ender med kun at have én angriber i Nicolai Brock-Madsen. Vi skal kigge på, om vi skal ændre system i nogle kampe, sagde manageren i sidste uge.

Horsens spiller første turneringskamp i 2020 den 16. februar mod FC Nordsjælland.

Læs også:Økonomien kan komme i vejen: Horsens forbereder sig på stille vindue

Læs også:Horsens jagter angriber: Bo Henriksen forbereder sig på skrækscenarie

Læs også:Horsens leder efter angriber - Håber på gammel kending