Horsens slog 2. divisionshold: Forsvarer scorede to mål

AC Horsens tog den første sejr i 2020 tirsdag eftermiddag, da holdet slog Aarhus Fremad med 3-1. Forsvarsspiller har nu scoret tre gange i to testkampe.

En 3-1-sejr over en 2. divisionsklub i en testkamp i januar. Det er ikke ingredienserne til en mindeværdig dag, men mon ikke AC Horsens Erhan Masovic alligevel kommer til at huske 21. januar 2020?

Serberen er normalt forsvarsspiller, men i dag startede han i angrebet ved siden af Oliver Drost og kvitterede med to scoringer. Dermed er Masovic noteret for tre mål i bare to testkampe.

Det var nok til en sejr over Aarhus Fremad, der spiller to rækker under Horsens. Det var ellers Fremad, der kom foran i det 40. minut på et meget lidt Horsens'sk mål at indkassere: først en dårlig clearing, så en tabt duel og til sidst en friløber til modstanderen.

Det første af Masovic' mål var dog nemt nok at score: Fremad-målmanden tabte simpelthen bolden mellem sine ben, og så skulle Masovic bare sparken den i et tomt mål.

Den anden serbiske scoring var ikke meget sværere. Denne gang lagde angrebsmakker Drost et blødt indlæg ind i hovedet Masovic, der helt fri kunne heade bolden i mål. Holdets tredje mål var et selvmål i det 90. minut.

Dermed vandt AC Horsens altså for første gang i 2020. Holdets første testkamp endte 1-1 mod SønderjyskE. Næste opgave er på mandag mod Hobro IK.