• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

- Hvis vi ville, kunne vi godt sende ham afsted

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mathias Kvistgaarden er et emne i andre klubber, og hvis Brøndby ville, så kunne klubben sagtens skyde ham afsted.

Af Jacob Quvang

Mathias Kvistgaarden mistede i løbet af efteråret sin stamplads i Brøndby-angrebet efter Ohi Omoijuanfos ankomst, men selv om spilleminutterne er blevet færre, så vedbliver interessen for ham fra klubber udefra. 

Mathias Kvistgaarden har ligeledes skiftet agent, hvor han nu repræsenteres af Ebbe Sand, der arbejder for Elite Consulting. 

Sådan et agentskifte kan nogle gange være en del af en proces, hvor man arbejder på at blive solgt, og da Tipsbladet talte med Ebbe Sand tidligere på måneden, så ville han ikke udelukket et Kvistgaarden-skifte i januar. 

- Det vil jeg ikke udelukke. Det kan man ikke i den her verden. Men det er ikke kun os, der bestemmer det. Han har stadigvæk en lang kontrakt i Brøndby, så det kommer også an på, hvad de vil. Men der er allerede større klubber og ligaer, som holder øje med Mathias. Vi må se tiden an. Han er ung, er omkring U21-landsholdet og har spillet mange kampe for Brøndby, hvor han har gjort det godt, sagde Ebbe Sand dengang til Tipsbladet.

Brøndby-sportschef, Carsten V. Jensen, vil dog godt udelukke, at Mathias Kvistgaarden er på vej væk fra Brøndby, selv om han sagtens kunne skyde ham afsted.

- Han er en interessant type, og hvis vi ville, kunne vi godt sende ham af sted, men det er vi ikke interesseret i nu og her. Vi er interesseret i at bygge et hold, som skal løfte Brøndby, og det er han helt klart en del af, fortæller "CV" til Tipsbladet.

Mathias Kvistgaarden står i denne sæson noteret for en enkelt Superliga-scoring i 16 kampe. Mange af disse optrædener har dog været som indhopper sent i kampene.

Det var særligt i foråret sidste år, at Mathias Kvistgaarden bragede igennem i Brøndby med flere scoringer. Det sikrede ham også en kontraktforlængelse.

Tipsbladet har også talt med Carsten V. Jensen om planerne for den resterende del af transfervinduet. Det kan du læse mere om her.