Superliga

Intet transferpres på Rieks

Bundlinjen er rød i Esbjerg, og det betyder, at der skal sælges spillere. Men vestjydernes største salgsemne, Søren Rieks, mærker ikke presset.

For lidt over en uge siden offentliggjorde Esbjerg årsregnskabet for 2010, der bød på et 15 millioner kroner stort underskud. I samme ombæring meddelte Esbjergs formand, Jørgen L. Jensen, at der nu skulle endnu større fokus på talentudvikling og spillersalg.

Læs også: Røde tal kan sende Risp på klubjagt

Med Lukas Hradeckys degradering til andenmålmand ligner Søren Rieks derfor det mest oplagte salgsemne i fiskerbyen. Men den økonomiske situation er ikke en byrde for den offensive midtbanespiller.

- Nej, det synes jeg ikke. Han (Esbjerg-formand Jørgen L. Jensen) har skåret ud for os, at det ikke kun er mig, de millioner afhænger af. Så det er ikke noget, jeg tager på mine skuldre, siger Søren Rieks til

tipsbladet.dk

.

I vinterpausen var det ellers tæt på, at Søren Rieks forlod vestjyderne til fordel for en større udenlandsk klub. Men selvom skiftet aldrig blev en realitet, har Søren Rieks ikke opgivet at komme til en større klub. Men det kommer, hvis de gode præstationer er der.

- Det vigtigste er, at jeg kommer tilbage til den form, jeg også havde i
efteråret, inden jeg blev skadet. Og hvis jeg kan det, så tror jeg også
på, at der skulle være mulighed for måske at komme af sted til sommer.

- Jeg er klar på at tage af sted. Men det må vi tage til den tid, slutter Søren Rieks.

Søndag har Søren Rieks så første chance for at vise sit værd, når Esbjerg tager imod naboerne fra SønderjyskE.