Superliga

Jepsen hælder mod karrierestop

Allan K. Jepsen har snart kontraktudløb i Horsens og tvivler på, at hans spillerkarriere fortsætter. Til gengæld kunne han tænke sig at blive træner.

Allan K. Jepsen kan måske snart se enden på sin karriere som fodboldspiller. Til sommer udløber venstrebackens kontrakt med AC Horsens, og den bliver ikke forlænget.

Til juli fylder Allan K. Jepsen 34 år, og han overvejer, om det så ikke er på tide at sige stop.

- Det har været et helt fair forløb, hvor Horsens i god tid har meldt ud, at de ikke vil forlænge. De har også skrevet kontrakt med Søren Jensen i stedet. Nu overvejer jeg, om ikke jeg skulle tage at hive stikket spillermæssigt og sige: "Det var det."

- Jeg er realist, og jeg bliver nok ikke hverken yngre eller hurtigere med tiden, siger Allan K. Jepsen til tipsbladet.dk.

- Jeg ville ikke gide at komme til en ny klub bare for pengenes skyld og så føle, at jeg ikke kunne bidrage med noget. Det skulle være et sted, hvor man kan bruge mig, og jeg kommer til at spille.

Men omvendt skal spilletiden heller ikke være for enhver pris.

- Der har da også været et par henvendelser, men de var fra et for lavt niveau til, at det var interessant, siger han.

Allan K. Jepsen kan dog sagtens se sig selv fortsætte inden for fodboldens verden - bare som træner.

- Jeg har taget kurset som t-træner i DBU og ville gerne over i trænerfaget et sted. Men ikke som spillende træner. Det skal være enten-eller, siger Allan K. Jepsen.