Superliga

Kræsne Oscar Wendt

På trods af en status som kontraktfri, har FC Københavns Oscar Wendt endnu ikke fundet den klub, han skal spille for efter sommerferien.

Det har været offentligt kendt siden efteråret, at Oscar Wendt ikke ville forlænge sin kontrakt med FC København, når den udløber til sommer. Alligevel har den svenske landsholdsspiller et halvt år senere endnu ikke fundet sig en ny klub på trods af massevis af rygter og frie hænder til at forhandle med hvem han lyster.

- Der har været en meget konstant interesse for Oscar, og den er der fortsat. Der er flere forklaringer på, hvorfor der endnu ikke er sket noget. Det kan være strukturændringer i trænerstaben, klubbernes positioner i de forskellige ligaer og andre spillere, som måske skal sælges. Det varierer fra klub til klub, forklarer Wendts agent, Niclas Jensen, til tipsbladet.dk.

Da Oscar Wendt er kontraktfri, vil hans nye klub få ham gratis, og i disse krisetider er mange klubber interesseret i at få en landsholdsspiller uden overgangssum. Men på trods af rygter om alt fra Liverpool til Sporting Lissabon, er den helt rigtige klub endnu ikke dukket op.

- Selvfølgelig er vi kræsne. Det hænger sammen med at være ambitiøs. Men man skal også være realistisk. De to ting skal mødes, siger Niclas Jensen.

Oscar Wendt har fortsat to måneder til at finde en ny klub, inden hans kontrakt med FC København udløber. Det sker den 30. juni.