Foto: Michael Regan/Getty Images
Superliga

Lucas Andersen: Det burde være nok til at vinde

Der var mål i lange baner, da AaB i dag besøgte Brøndby Stadion. 3-3 sluttede det målrige opgør, der dermed ikke var fuldt udbytte for nogle af de to hold, der begge kæmper for en plads i top seks.

AaB's Lucas Andersen scorede kampens sidste mål, da han på et flot frispark udlignede til 3-3. Men efter kampen var det alligevel skuffelsen over at måtte nøjes med en enkelt point, der fyldte i hovedet på AaB-profilen. Det fortalte han til TV3+.

- Når man scorer tre mål, så burde det også være nok til at vinde. Det var det ikke i dag. Heldigvis har vi en kamp mere. Og nu ved vi, hvad det kræver, og det er tre point, fortæller AaB-profilen, der tidligere i dag vekslede sin lejeaftale med en permanen kontrakt i den nordjyske klub.

Det ene point betyder, at AaB før sidste runde i grundspillet ikke kan afgøre sagerne selv. De ligger placeret på ottendepladsen med et enkelt point op til Randers på der vigtige sjetteplads, der giver adgang til mesterskabsspillet. AaB møder AGF på hjemmebane i næste uge, hvor kravet er tre point, hvis chancen for top seks skal holdes i live.