Mabil træner venstrefoden: Ender nok med at blive helt uhyggeligt

FCM-angriberen scorede 2-0-målet imod OB med venstrebenet, og efter kampen forklarede han, at han ofte træner sit svage ben, som han tror kan ende med at blive rigtig farligt.

Mandag aften fortsatte FC Midtjylland deres sejrsstime med en 1-2-sejr ude mod OB.

Brasilianske Evander stod for ulvenes første mål, mens Awer Mabil gjorde det til 2-0 et minut før pausefløjt.

Sidstnævntes scoring udmærkede sig ved, at den blev lavet med det dårlige ben. Mabil er nemlig højrebenet, men målet mod OB blev scoret med venstreskøjten. Efter kampen forklarede den 24-årige kenyaner dog, at det faktisk ikke kom helt bagpå ham, at han fik scoret med det svage ben.

- Jeg træner målrettet på at få en bedre venstrefod, og afslutningen i dag ramte jeg endda ikke, som jeg ville. Det var dog et fint mål, men jeg bliver ved med at træne venstrebenet, så det ender nok med, at det bliver helt uhyggeligt på et tidspunkt, siger han ifølge fcm.dk.

Awer Mabil er sikker på, at det kun kommer til at volde modstanderne flere problemer, at han nu bliver mere uforudsigelig i sit spil, da han kan gå begge veje.

- De fleste forsvarsspillere tror, jeg går mod højre, men nu skal de til at skærpe sig, for jeg kan altså også finde på at gå mod venstre, siger han.

Med sejren ligger FC Midtjylland fortsat på førstepladsen i 3F Superligaen med syv point ned til FC København på andenpladsen.