Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: AGF-emne koster lidt mere end 4,5 millioner kroner

Superliga-klubben AGF har været i Australien for at se nærmere på midtbanespiller Keanu Baccus, og nu har den australske klub sat pris på den 21-årige.

De ligger nummer tre i Superligaen, og træner David Nielsen har allerede gjort det klart, at det største ønske i transfervinduet er at holde på det, han allerede har, men det kan alligevel godt tænkes, at der kommer en forstærkning eller to til holdet fra Aarhus.

I hvert fald har sportschef Peter "PC" Christiansen brugt noget af juleferien på at kigge sig om i det australske, hvor AGF-bossen blandt andet har set på midtbanespiller Keanu Baccus, 21 år, fra Western Sydney Wanderers.

Baccus er defensiv midtbanespiller og er i øjeblikket med det australske U23-landshold, der senere i januar spiller de asiatiske mesterskaber, og det er en spiller, som AGF angiveligt er blevet forelsket i.

Læs også:Medie: Australsk klub afviser at sælge til AGF

I hvert fald har de australske medier fortalt, at AGF har spurgt på spilleren, og at AGF - selv om de første bud er blevet afvist - holder fast i ønsket om at købe midtbanespilleren.

Og spilleren er også interesseret i at skifte.

Det er mediet Theworldgame, der nu fortæller, at Keanu Baccus ønsker at komme til udlandet for at udvikle sig yderligere, og selv om der er interesse fra andre klubber, er AGF øverst på hans ønskeliste.

Læs også:Medie: AGF kigger på australsk midtbanespiller

Det kan sagtens have noget at gøre med, at AGF efterhånden har udviklet et godt navn i det australske, hvor trioen Mustafa Amini, Zach Duncan og Alex Gersbach alle kommer fra. De to sidstnævnte kan under turen til U23-mesterskaberne passende tale varmt om AGF til Baccus - de er også udtagede.

The Worldgame fortæller i øvrigt også, at AGFs vedholdenhed har givet pote, for den danske klub har nu fundet ud af, hvad det vil koste, hvis Baccus skal tages fra klubben Western Sydney Wanderers. Ifølge mediet koster han én million australske dollar - det svarer til 4,6 millioner danske kroner.

Så er spørgsmålet altså, om AGF er villige til at betale den pris, eller om "PC" kan presse købsprisen ned. Pengene har AGF, efter man i sommer solgte Jens Stage til FC København.

Læs også:AGF forlænger med talentfuld midtbanemand

Læs også:Den store nytårsquiz: Hvad sker der i 2020?

Læs også:Efter tre operationer: Jesper Lange stopper karrieren