Superliga

Milan har kæmpeproblemer inden CL-retur

AC Milan har store skadesproblemer i truppen, og det ligner en meget decimeret trup, der rejser til London for at møde Tottenham i Champions League onsdag.

I lørdagens 1-0 sejr over Juventus måtte Milan på trods af sejren alligevel gå fra banen med bekymrede miner. Kevin Prince Boateng blev nemlig skadet i et sammenstød med Juventus' Felipe Melo, og han bliver højst sandsynligt ikke klar til onsdagens Champions League returkamp mod Tottenham.

Udover Prince Boateng må Milan også undvære Antonio Cassano, Mark van Bommel, Urby Emanuelson, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Alexander Merkel og Massimo Ambrosini. De tre førstnævnte er ikke spilleberettiget til Champions League for Milan, mens Gattuso har karantæne og de sidste tre døjer med skader.

For at gøre ondt endnu værre måtte Milan i kampen mod Juventus også undvære Pato og Massimo Oddo, der havde influenzalignende symptomer. De to forventes dog klar til kampen onsdag, hvor Milan skal forsøge at hente Tottenhams 1-0-føring fra den første kamp i Milano.