Video : Tipsbladet
Superliga

Niels F. efter Brøndby-sejr: Det var tre rigtig, rigtig vigtige point

Søndag eftermiddag vandt Brøndby vandt 1-0 på hjemmebane over Lyngby, og det var en esktremt vigtig skalp i forhold til at blive i toppen af ligaen, mener træner Niels Frederiksen.

Søndag eftermiddag spillede Brøndby sin første hjemmekamp i 2020, og det blev til en 1-0 sejr over Lyngby.

Brøndby var i kontrol i store dele af kampen og scorede til 1-0, men til sidst pressede Lyngby på, og derfor kunne kampen have endt med en pointdeling på Vestegnen.

Læs også:DBU vil se på udenlandske investorer: Vil nødigt stå og tænke; hvad sker der?

I sidste ende var det dog Brøndby, der trakt det længste strå og kunne tilføje tre point til tabellen.

Med sejren fastholder Brøndby sin fjerdeplads i Superligaen, hvor mandskabet har ét point op til AGF på tredjepladsen og to point ned til Nordsjælland på femtepladsen, og det er først og fremmest det vigtigste, mener Brøndby-træner Niels Frederiksen:

Læs også:Højdepunkter: Se Brøndbys Simon Hedlund blive matchvinder mod Lyngby

- Det var tre rigtig, rigtig vigtige point i forhold til at holde fast i toppen af Superligaen. Så det er vi supertilfredse med. Vi er egentlig også langt hen ad vejen tilfredse med vores præstation, selvom vi også må anerkende, at det sidste kvarter bliverlidt for hektisk og lidt for spændende, siger Niels Frederiksen til Brøndbys hjemmeside og fortæller, at det var nogle taktiske ændringer i pausen, som gjorde udfaldet:

- Vi laver nogle andre ting (i pausen, red.) , og vi synes, at vi har så mange gode situationer i den her kamp, fordi vi egentlig har pænt kontrol og laver nogle gode ting på bolden. Men når vi så kommer op på den sidste tredjedel og skal lave det sidste gennembrud, synes jeg ikke, at vi gør det godt nok. Det må vi arbejde på, siger Brøndby-træneren.

Kampens enlige mål blev scoret af Simon Hedlund.

Læs også:I Kamil Wilczeks fodspor: Brøndby-slovak vil bare vinde

Læs også:Tilfreds Mensah efter første kamp på Brøndby Stadion: Sejre er sejre

Læs også:Lyngby-profil ejet af Brøndby: Det var en speciel kamp